Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen inleddes med baninspektion. Dirttracken hade börjat släppa utvändigt men invändigt såg och kändes den bra även om misstanke fanns om att det inte skulle hålla så många timmar. 
Det tog bara en stund så kom sms-meddelande om att banan stängde pga tjällossning vilket inte var så oväntat med tanke på hur mycket det har smält och smälter sedan plusgraderna anlände. 
Rakbanan höll ihop bra i alla fall och vi kunde träna där. Vi höll oss mest i lugnare tempon eller något mer men det kändes onödigt att gå alltför raskt med tanke på att man inte riktigt vet hur länge det håller ihop. Det är ju inte så bra om man kommer i raskt tempo och det har börjat släppa någonstans. 
Det gick i alla fall fint att träna där idag, men inför morgondagen ser det inte direkt strålande ut. Det är ganska troligt att det är en tjällossningsprocess på båda banorna då och de här väderomslagen fram och tillbaka är ju inte mycket man kan göra åt tyvärr. 
Vad jag förstår så finns en plan om tävlingarna på söndag skulle bli inställda, då flyttas de till annan dag troligtvis. Det här är inget jag hundra vet vill jag påpeka, men eftersom det åter kommer bli kallare nästa vecka så bör det inte vara några problem med banorna då. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1