Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen inleddes med baninspektion. Dirttracken hade börjat släppa utvändigt men invändigt såg och kändes den bra även om misstanke fanns om att det inte skulle hålla så många timmar. 
Det tog bara en stund så kom sms-meddelande om att banan stängde pga tjällossning vilket inte var så oväntat med tanke på hur mycket det har smält och smälter sedan plusgraderna anlände. 
Rakbanan höll ihop bra i alla fall och vi kunde träna där. Vi höll oss mest i lugnare tempon eller något mer men det kändes onödigt att gå alltför raskt med tanke på att man inte riktigt vet hur länge det håller ihop. Det är ju inte så bra om man kommer i raskt tempo och det har börjat släppa någonstans. 
Det gick i alla fall fint att träna där idag, men inför morgondagen ser det inte direkt strålande ut. Det är ganska troligt att det är en tjällossningsprocess på båda banorna då och de här väderomslagen fram och tillbaka är ju inte mycket man kan göra åt tyvärr. 
Vad jag förstår så finns en plan om tävlingarna på söndag skulle bli inställda, då flyttas de till annan dag troligtvis. Det här är inget jag hundra vet vill jag påpeka, men eftersom det åter kommer bli kallare nästa vecka så bör det inte vara några problem med banorna då. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1