Dagbok

Stallets dagbok

Idag var då som vanligt dirttracken stängd och några av hästarna tränade istället ute på rakbanan medan övriga hade en träningsfri dag idag. 
Banan var fin idag och än så länge finns det kyla kvar i banorna, men hur många dagar ytterligare om plusgraderna håller i sig? Det bästa hade varit om plusgraderna sedan låg kvar för då skulle banan först smälta och bli geggig och därefter torka upp. Det ser dock ut som att det kan bli minusgrader igen i slutet av nästa vecka.
Under kvällen har jag samtidigt som en del arbete vid datorn har skötts även tittat på hela ceremonin när Joe Biden svors in som ny president i USA. Han har tidigare myntat ett uttryck som jag tycker är väldigt bra och tänkvärt: "Failure at some point in your life is inevitable, but giving up is unforgivable". Fritt översatt; "Misslyckande vid något tillfälle i livet är oundvikligt, men att ge upp är oförlåtligt". 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1