Dagbok

Stallets dagbok

Plusgraderna kryper närmare, men än så länge är banan bra och går att träna på. Ofta ligger kylan kvar på djupet längre, så även om det nu börjar töa så borde det ta någon dag ytterligare innan det blir geggigt. Hoppas jag i alla fall... Just nu är väderprognosen extra intressant, vi är ju så beroende av vädret för både träning och tävling och de här omslagen fram och tillbaka är det som ställer till det. 
Söndagens starthästar fick ledigt även idag och de är väl värda ett par dagars ledighet för återhämtning. Övriga hästar tränade som vanligt, de som är igång för fullt tränade på i raskare tempon men vi har också några som just nu grundtränas i lugnare och uppbyggande träning inför vårsäsongen. 
Jag hann precis lagom hem innan möte i Tävlingskommittén började och det tog 2,5 timme. Vi har ju överlag under året övergått till att ha möten över Teams och det fungerar faktiskt väldigt bra. Det är ju en stor fördel att folk från hela landet ska slippa resa för att träffas, men samtidigt kan man ju säga att egentligen är det ju trevligare att ses "live" och kunna diskutera.
Imorgon blir det träning på rakbanan eftersom dirttracken är stängd på onsdagar.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1