Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag och ny vecka. Det är aviserat varmare väder (plusgrader) från mitten av veckan och framåt så vi får se om banorna håller sig bra under veckan eller inte, tror det mest hänger på om graderna sjunker på nätterna eller inte. Idag var banan jättefin och vi tränade på i hyfsade tempon och hästarna såg fina ut. 
Gårdagens starthästar mådde utmärkt, kändes bra i benen och rörde sig smidigt. Det är alltid något som oroar när de har tävlat, hur har de tagit loppet? Det är ett skönt besked att få när man på morgonen och förmiddagen inspekterar dem noga och ser hur de mår, att allt är bra. Det är mycket tid överlag vi spenderar med att ta hand om hästarna och se till att allt är bra med dem och inte minst så här efter ansträngning och tävling.
Idag var det startanmälan till söndag och då har vi två starthästar, Kew Bridge och Quagmire. Däremot inga anmälningar idag eftersom det är tävlingsuppehåll nästa söndag pga Prix d´Amerique som det alltid är fullt fokus på för travspelarna och därför en dålig speldag att ha. Så nästa tävlingsdag efter söndag blir två veckor senare, dvs den 7 februari.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1