Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag och ny vecka. Det är aviserat varmare väder (plusgrader) från mitten av veckan och framåt så vi får se om banorna håller sig bra under veckan eller inte, tror det mest hänger på om graderna sjunker på nätterna eller inte. Idag var banan jättefin och vi tränade på i hyfsade tempon och hästarna såg fina ut. 
Gårdagens starthästar mådde utmärkt, kändes bra i benen och rörde sig smidigt. Det är alltid något som oroar när de har tävlat, hur har de tagit loppet? Det är ett skönt besked att få när man på morgonen och förmiddagen inspekterar dem noga och ser hur de mår, att allt är bra. Det är mycket tid överlag vi spenderar med att ta hand om hästarna och se till att allt är bra med dem och inte minst så här efter ansträngning och tävling.
Idag var det startanmälan till söndag och då har vi två starthästar, Kew Bridge och Quagmire. Däremot inga anmälningar idag eftersom det är tävlingsuppehåll nästa söndag pga Prix d´Amerique som det alltid är fullt fokus på för travspelarna och därför en dålig speldag att ha. Så nästa tävlingsdag efter söndag blir två veckor senare, dvs den 7 februari.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1