Dagbok

Stallets dagbok

Snowfoot! Vilken härlig seger! Man ska veta att bakom varje seger i alla klasser ligger det mycket jobb bakom, det kommer inte gratis. Men i det här fallet ligger det så enormt mycket mer än så, ingenting har varit enkelt med den här hästen och vi har fått kämpa hårt. Från inridning och framåt så har varje moment behövt jobbas med massor, men positivt har varit att när han väl lärt sig något så har det fungerat.
Det här med startboxarna har inte varit enkelt och hur många timmars träning har han gjort sammanlagt kan man undra? Stort tack till starter Tove och hennes duktiga personal som hjälpt oss flera gånger i veckan med att träna honom och få honom trygg och säker med det här. 
Jag vill också tacka alla i vårt stall som jobbat med Snowfoot från början och framåt, det har inte alltid varit lätt och det har varit väldigt tålamodsprövande men har också gett bra resultat med en häst som har stor kapacitet. 
Övriga hästar idag var trea, fyra och femma och mer om allas insatser kan ni läsa under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1