Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen bra väder och banförhållanden! Hela denna vecka har det varit minst sagt klent med bra möjligheter, det har varit geggigt och varmt, kallt och isigt, snö som packat sig i hovarna mm mm. Har det inte varit det ena så har det varit det andra. 
Samtidigt ska man komma ihåg att fram till den här veckan har vi haft suveräna träningsmöjligheter hela tiden och plusgrader som gjort att banorna varit i perfekt skick och vi har sluppit djupa och lösa banor. 
Vi har tagit det väldigt lugnt den här veckan och inställt en hel del, de som har ridits har gjort det väldigt återhållsamt och lugnt. Man måste ha is i magen i de här lägena och spara på hästarna, det kommer man ha igen till våren om inte förr. 
Idag hade dock graderna gått uppåt och det var fäste i banan som äntligen var bra. Kändes väldigt skönt att kunna komma ut och galoppera dem lite så de fick rasta av sig en aning, det är pigga hästar efter de extra vilodagar som varit. 
Imorgon är det då tävlingar igen, tyvärr har Quagmire ådragit sig ett sår som ömmar, så han kommer inte starta. Då återstår fyra hästar från vårt stall och som vanligt har jag uppdaterat med kommentarer om deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så titta in där. 
Önskar er en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1