Dagbok

Stallets dagbok

Tre starthästar idag och den som gjorde ett bra lopp var Dharwin som verkligen inte hade marginalerna på sin sida. Efter att ha blivit utmanad om ledningen hela vägen där de gick i hårt tempo så höll han ändå väldigt starkt och såg ut att kunna vinna fram till den sista lilla biten där vinnaren passerar och samtidigt blir det hårt bakom då flera hästar kommer upp precis på linjen. I mål var tvåan, trean, fyran och femman på samma tid och det var målfoto mellan dem. Dharwin blev fyra vilket var surt med tanke på hur nära det var, men Carlos var väldigt nöjd med honom och tyckte han kändes stark hela vägen. 
För övriga två starthästar var förutsättningarna på förhand lite oklara, Sandstorm ska nu återgå till lång distans eftersom han inte alls hinner med på 1600 så det här loppet glömmer vi.  Sharp Eye var ute på längre distans, men jag tror inte det var det som var problemet utan den för dagen mycket lösa gräsbanan gillade han inte alls. Han gjorde ju ett starkt lopp som trea efter tappstart senast på dirttracken och vi håller oss nog där ett tag framöver. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1