Dagbok

Stallets dagbok

Dimma, dimma, dimma hela morgonen medan vi tränade och när man normalt står och ser hästarna träna på dirttracken så ser man hela banan. Nu såg man ca 250 meter av upploppet och resten kunde inte ens skönjas.
Man blir till slut lite knäpp när man står och glor på en vit vägg av dimma för att vänta in när hästarna kommer galopperande. Oftast blev det några minuters väntan och hjärnan börjar uppfinna saker själv, ser inte det där ut som något som rör sig därborta? Nästan overkligt när de till slut dyker upp på riktigt. 
Hästarna såg i alla fall fina ut den lilla bit jag såg och ryttarna var väldigt nöjda med dem. 
Det blev en trevlig dag i stallet med hästägare på besök, mysig fika och snack i köket. Lite extra pyssel med hästarna också hann vi med. 
Imorgon är det dags för tävlingar igen och vi har tre starthästar. Jag har som vanligt uppdaterat med kommentarer om deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1