Bli hästägare

Välkommen till oss

Att vara hästägare i galoppsporten är spännande, socialt och meningsfullt. Man kan ha en egen häst eller vara delägare. Vi i Stall Malmborg kan erbjuda båda varianterna.

Som hästägare hos oss blir du delaktig och får mycket information. Du är självklart välkommen till stallet för att hälsa på och kunna följa träningen när du vill och hör du av dig dagen innan så kan du få schema med tider när varje häst tränar.

Att hälsa på i stallet är också ett trevligt sätt att lära känna andra ägare som är på besök. Vi brukar ofta ta en fika tillsammans allihop, speciellt på lördagar är detta ett populärt inslag.

När du inte kan vara på plats så följer du din häst och stallet genom den här hemsidan och /eller vår Facebooksida (www.facebook.com/StallMalmborg/) samt Instagram (Stall Malmborg).
Vi bildar även mailgrupper för ägarna till varje häst och där får alla regelbundna uppdateringar via mail med information, planer och bilder för att garanterat inte missa något.

Domo A SM 400

Vi ordnar också evenemang då och då, vi har t ex haft Champagne-mingel innan tävlingarna och grillkväll på vår fina uteplats. I år planerar vi ännu mer sådant!

Vi har hästar som säljs i andelar där du kan bli en del av en ägargrupp på kanske tio personer, men du kan också köpa större andelar eller ha en helt egen häst, vi hjälper dig att hitta rätt häst och ett upplägg helt efter dina önskemål!

Är du intresserad av själva urvalsprocessen är du välkommen att följa med Caroline på inköpsresor. Förutom auktionerna i Sverige åker vi varje år till Irland och Tyskland och ibland England eller Frankrike för att hitta nya stjärnor, och det är en häftig upplevelse att gå på hästauktion om man inte upplevt det förut.

Är du intresserad av att bli hästägare hos oss eller har flera frågor? Kontakta Caroline via mail eller telefon!

Gå vidare till Kontakta oss