Starter och resultat

Analyser inför och efter lopp

Kommande starter

Vårpremiär Onsdag 3 April

Då är det efterlängtad säsongsstart!
Därefter redan söndagen den 7 april.

Resultat

Bro Park Onsdag 12 december

Lopp 2 Bronshandicap 2100 m dt:
Shylock- Fredrik Janetzky
Han fick tyvärr ett helt fel upplagt lopp och även om han fick en liten peng efter en femteplats så visade han inte alls i närheten av vad han kan, men han är ursäktad. 
Vi glömmer det här loppet och siktar mot nästa.

Lopp 5 Maidenlöpning 1200 m dt:
Bright Light- Fredrik Janetzky
Debut och det blev vinst direkt på ett mycket fint sätt. Han var lite grön och vinglig i loppet, men kommer säkert lära sig massor på detta. Låg i mitten i början och tappade en del position runt sista sväng, men kom sedan starkt tillbaka och hann precis upp lagom vid mållinjen. Så roligt och bra att han vann direkt, nu har han lite meriter och förhoppningsvis en bra handicap inför storloppen nästa år.

Lopp 8 Järnhandicap 1600 m dt:
Haweswater- Fredrik Janetzky
Hon fick en femteplats, men saknar nog gräset där hon är betydlgit mer på hugget. Hon har haft en lång säsong och startat på en hel del, så formen är kanske inte helt på topp. Hon är ändå på pengar, men närmar sig en vintervila snart.

Bro Park Söndag 16 december

Lopp 2 Bronshandicap 1200 m dt:
Space Dragon- Fredrik Janetzky
Tredje raka segern och det på endast fyra starter någonsin! Han går verkligen framåt för varje start och har motsvarat den handicaphöjning han har åkt på.efter varje seger. Även denna gång blir det ganska lätt till slut och känslan är att han har en hel del ytterligare utveckling i sig. Det ska bli spännande att se hur högt han kan klättra i klass så småningom.

Lopp 3 Silverhandicap 2350 m dt:
Himalaya- Fredrik Janetzky
Han gjorde äntligen ett postivt lopp och blev trea. Planen innan var att han denna gång skulle ligga längre bak och väl i hand, att han skulle få avsluta starkt istället för att jagas i början. Vi hoppas hitta tillbaka till den gnista han hade tidigare och det här blev ett väldigt uppbyggligt och bra lopp för honom där han avslutade fort sista biten. Nu hade han långt fram från sin position långt bak, men hellre det denna gång och nu känns det som att han är klart på gång igen.