Starter och resultat

Analyser inför och efter lopp

Kommande starter

Bro Park Söndag 22/4

Lopp 1 Guldhandicap 1600 m dt:
Stureplan- Fredrik Janetzky

Lopp 3 Treårslöpning 1400 m dt:
Light Treading- Fredrik Janetzky

Resultat

Bro Park Söndag 15/4

Lopp 2 Novislöpning 2100 m dt:
Daxios- Fredrik Janetzky
En insats långt över förväntan. Fredrik red ett perfekt lopp, förivrade sig inte utan lät honom få en lugn inledning av loppet och spurtade sedan förbi alla och vann med 13 längder joggande! 
Norsk Derby är huvudmålet för Daxios, men vi har också flera andra storlopp inplanerad och han visade här att han är en häst som kan räcka till.
Han var inte på något sätt vässad för detta så den här insatsen imponerade stort. Otroligt glädjande att se honom göra ett sånt här lopp!

Lopp 5 Maidenlöpning 1400 m dt:
Label Black- Fredrik Janetzky
Det blev en fjärdeplats i debuten och jag tycker han gjorde en bra insats, speciellt som han fick ett väl tufft lopp. Han var snabb ut ur startboxarna och på sin utsida direkt fick han häst vars jockey satt och smackade på den hela vägen vilket gjorde att tempot blev väl högt och att han fick press på sig. Egentligen var planen att han skulle ligga lite längre ner, men nu var han raskare ut än förväntat. Tycker trots det att han höll bra, han ledde till mitt på upploppet och sen tröt nog orken lite på slutet men han blev ju fyra och gjorde det bra.
Han kommer gå framåt massor på detta och ses med bra chans nästa gång.

Lopp 6 Maidenlöpning 1400 m dt:
Global Boxticker- Fredrik Janetzky
En andraplats mycket knappt slagen blev resultatet. Inte ofta man är missnöjd när man är tvåa, men detta lopp trodde vi han skulle vinna och han tar inte i för fullt på slutet. Nu testar vi längre distans och blinkers nästa gång, om tio dagar. Han ser toppfin ut i loppet, det är sista biten han är helt ofokuserad och inte går förbi. Det är det problemet vi måste lösa och det ska vi jobba på att göra.