Dagbok

Stallets dagbok

Ny vecka och träning som vanligt, men också grästräning. Där var vi med Shanghai Maglev som gör sina andra start om ett par veckor och all övning på gräs är nyttig för att bli säker på underlaget. Han såg fin ut och som sällskap hade han med sig Douze Points och han startar nu på söndag på Stockholm Cup-dagen. Då startar vi också Quagmire som efteranmäldes lite i sista sekunden när loppet öppnades. Vi hade nämligen tänkt starta honom (och Dharwin) i Norge nästa torsdag (den 18e), men på förmiddagen kom ett meddelande att det har kommit och ska komma så stora mängder regn att det är oförsvarligt att rida på Övrevolls gräsbana just nu, det är större delar av banan som är helt oridbar. De kommer göra en extra dränering och arbete med gräset och planen är att den öppnar för tävling igen den 29e. 
Att åka dit och starta på deras dirttrack var inte aktuellt med just dessa hästar, men vi hoppas att de får ordning på sin gräsbana snarast möjligt så finns ju en hel del tävlingsdagar där på gräset framöver. 
Efter söndag har Bro Park sedan sin nästa tävlingsdag onsdagen den 25e och då har vi många hästar som siktar på start, även veckan efter blir det ganska många starter (onsdag den 2a). 
Imorgon är det träning som vanligt på morgonen och därefter ska vi ut på en liten utflykt för att titta på åringar. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1