Dagbok

Stallets dagbok

Dagens träning gick bra, vi hade lite snabbjobb på dirttracken som såg mycket bra ut. I övrigt var det blandade tempon på både rakbanan och dirttracken. De som inte snabbjobbade idag gör det imorgon istället. 
Något jag glömt att skriva om är att på tävlingarna i söndags var PA Gråberg på plats. Trots att det var sagt att han troligtvis skulle gå med rullator ett bra tag hade han redan avancerat till kryckor och såg förhållandevis mycket pigg ut. Han får nu inte lägga vikt på höger benet på ett par månader, men ska ändå använda benet och sätta ned det, där gäller det att avväga rätt.
Måste verkligen uttrycka min beundran för vilken vinnarskalle PA är, redan fullt fokus framåt på läkning och att komma tillbaka. Det var verkligen roligt att se honom på banan igen så snart. 


Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1