Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt på morgonen med en hel del snabjobb som gterra, de flesta på dirttracken men även på rakbanan. När hästarna hade tränat klart blev det mysig helgfika och därefter var det allt annat som skulle hinnas med i stallet. Dessutom förberedelser inför morgondagen med packning och annat så vi är så redo vi kan bli inför resan imorgon bitti till Norge. Våra två hästar startar i sista loppet för dagen och det går först kl 17.15. Det gör att vi slipper köra mitt i natten och kan köra på morgonen om än ganska tidigt. 
Imorgon rids också Norsk Derby och Marit Sveaas Minnelöp som är två väldigt spännande lopp, så hela tävlingsdagen är rolig att se. 
Jag har uppdaterat  med kommentarer om hästarnas chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1