Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det ett fullspäckat schema med ganska många turer som skulle ridas samt massor med annat som skulle göras och fixas. Det blev en ganska lång dag, men vi hann med allt vi skulle till slut. 
Vid lunch hade vi i banrådet ett lite annorlunda möte, vi var nere och grävde i dirttracken för att se hur lagren av sand ser ut längre ner. Det har funnits sedan en tid en bra plan för hur banan ska köras för att den ska ha ett bra fäste och ändå inte vara för hård under. Även viktigt att lagren av sand längre ner regelbundet blandas, så man inte kör runt på samma sandlager längst upp som slits ut medan ny orörd sand ligger längre ner. 
Det visade sig att den plan banpersonalen har lagt upp fungerar helt utmärkt och det såg jättefint ut med blandningen och lagren. Det innebär också att banan är preparerad på det sätt som nog de flesta egentligen vill ha, inte för tungt med gott grepp och ändå svikt under. 
Idag var det startanmälan till onsdag och då har vi hela åtta starthästar i sex lopp, det är endast amatörloppet vi inte är med i denna gång. Planen för sadling och träckningarna är redan fullt igång, vi har ett duktigt stallteam som sätter igång att styra upp allt direkt när startlistan kommer ut och den här gången krävs det extra mycket för att allt ska rulla på bra. Men vad roligt det ska bli med så många starthästar!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1