Dagbok

Stallets dagbok

Idag har vi tränat vidare som vanligt, men inför morgondagen är det mera osäkert. Det väntas in regn i eftermiddag och beroende på hur mycket som kommer så får vi se hur träningsmöjligheterna blir imorgon. 
Genomgången av hästar går vidare och idag blir det Douze Points:
Han var ganska liten när han kom till oss, men sent född och med ett bra rörelsemönster så såg jag potential i honom bara han fick tid på sig att utvecklas. Och tid behövde han, men med den tiden växte han mycket och blev stark och musklad.
Efter debuten på dirttrack över för kort distans så kom han ut på gräset i sina andra start och gjorde en enormt bra lopp som tvåa efter Dear Bear med handicap 80 som han gav en match ända in på linjen. Visserligen hade han gjort ett mycket bra snabbjobb innan det här loppet, men att han skulle prestera så uppseendeväckande bra mot massor med formstarka och meriterade hästar var väldigt oväntat i blott andra starten. 
I hans tredje start vann han överlägset med åtta längder och det var ett fint kvitto på att starten innan inte var en tillfällighet. 
Därefter startade han i storlopp, men han var för orutinerad för ett fullt fält och ett tufft lopp, det loppet kom för tidigt. Efter det gjorde han två lopp på dirttrack och det andra gjorde han okej i skymundan, men helt klart är det gräs han ska ha i första hand. 
Med bara sex starter någonsin så bör han ha mycket utveckling kvar i sig och det ska bli spännande att se vilken säsong han får i år. I första hand satsar vi naturligtvis på gräs för honom även om någon dirttrackstart också kan vara aktuell. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1