Dagbok

Stallets dagbok

Då inleder vi årets genomgång av hästar inför säsongen. Jag tänkte mjukstarta med den enda häst som vi äger helt själva och det är Sharp Eye som ju vann så sent som i söndags.
Han är en nyttig häst att ha som ofta är bland de tre, på 49 starter har han 8 segerar, 8 andraplatser och 9 tredjeplatser, dvs 25 av 49 bland de tre. Övriga gånger har han nästan alltid varit placerad, när man tyckt att han gjorde en halvblek insats så var han ändå kanske fyra... På alla sina starter har han endast fem gånger varit oplacerad, det kan man verkligen inte klaga på. 
Han är ingen världsmästare, men en häst som räcker långt i sin klass och väldigt allround. Han kan gå på distanser från 1200-1600 och planen inför säsongen är att testa 1600 lite mer och se om vi kan utveckla honom ett snäpp till över den distansen. Han går bra på dirttrack, men frågan är om han inte är ännu lite bättre på gräs?
Det enda som är begränsande är att han endast startar på Bro Park, han hatar att resa och är en fara för sig själv i en transport så det blir inga som helst försök till starter på annan bana. 
Förra året behövde han en halsoperation och det var därför han inte startade på ganska länge i väntan på den. Jag tror han får en bra säsong i år. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1