Dagbok

Stallets dagbok

Känner mig väldigt peppad inför våren och framåt. Vi har verkligen fina hästar och mycket spännande att se fram emot. Nu börjar fler och fler hästar ridas och vi har fullt upp i stallet med uppträningen av hästarna inför säsongen.
Det är ingen jättespännande träning som görs nu rent tempomässigt utan lugnare uppbyggande grundträning. Men den är så klart väldigt viktig att göra och även om hästarna tränas i lugna tempon så är det ändå roligt att se hur de har utvecklats under vintern rent kroppsmässigt av den vila de har fått av varierande längd. 
Nu har vi ju ett tag kvar tills tävlingarna drar igång igen och jag tänkte här på hemsidan gå igenom hästarna en och en inför säsongen, något jag brukar göra varje år. Vi inleder imorgon onsdag med första hästen och så kör vi en om dagen framöver med tankar och planer inför säsongen för varje häst. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1