Dagbok

Stallets dagbok

Känner mig väldigt peppad inför våren och framåt. Vi har verkligen fina hästar och mycket spännande att se fram emot. Nu börjar fler och fler hästar ridas och vi har fullt upp i stallet med uppträningen av hästarna inför säsongen.
Det är ingen jättespännande träning som görs nu rent tempomässigt utan lugnare uppbyggande grundträning. Men den är så klart väldigt viktig att göra och även om hästarna tränas i lugna tempon så är det ändå roligt att se hur de har utvecklats under vintern rent kroppsmässigt av den vila de har fått av varierande längd. 
Nu har vi ju ett tag kvar tills tävlingarna drar igång igen och jag tänkte här på hemsidan gå igenom hästarna en och en inför säsongen, något jag brukar göra varje år. Vi inleder imorgon onsdag med första hästen och så kör vi en om dagen framöver med tankar och planer inför säsongen för varje häst. 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1