Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny arbetsvecka och nu kommer hästarna komma igång här vartefter, alltså de som har vilat under vintern. Vi kommer verkligen ha fullt upp nu fram till tävlingarna sätter igång igen i april. 
Gårdagens starthästar mådde utmärkt och verkar ha tagit sina lopp hur bra som helst. Vi får för hela stallet vara väldigt nöjda med resultatet under de här vinterdagarna, hästarna har presterat starkt. Tolv starter har gett två segrar, tre andraplatser och tre tredje, dvs åtta av tolv gånger bland de tre. 
Det har varit bra för flera av våra hästar som varit redo att komma igång att det har funnits tävlingstillfällen, de har nu fått några starter inför våren. 
Nu ser vi verkligen fram emot en spännande huvudsäsong med massor av storlopp, vanliga lopp, utmaningar och annat roligt!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1