Dagbok

Stallets dagbok

Tävlingsdag och första loppet kl 12.20. Vi hade Dharwin i första loppet och när han gick upp till ledvolten så började vi sadla Snowfoot och Stureplan. Men så efter en stund så kommer Dharwin och David tillbaka in i stallet, ambulansen har inte dykt upp och det är ett säkerhetskrav att den är på plats när vi tävlar. 
Det tog en bra stund innan vi fick besked om vad som hänt och om den var på gång. Det visade sig att den hade kört i diket (men de var som tur var oskadda) och ny starttid blev klockan 15.00, nästan tre timmar senare alltså. 
Det här är som en repris på hur det var för två år sedan när ambulansen körde i diket och vi satt i vårt kök i timmar och väntade. Då var allt stängt eftersom det var coronabegränsningar och ingen publik, nu var både stallfiket och restaurangen öppen. 
Men till slut kom vi igång och det blev en mycket bra dag med härlig seger för Stureplan och en fin insats av Snowfoot som trea. Tråkigt dock att Dharwin tappade alla sina möjligheter i starten, men vi stryker ett streck över det och  tar nya tag med honom nästa gång (som blir när vårsäsongen drar igång i april). Se närmare kommentarer om hästarnas insatser under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1