Dagbok

Stallets dagbok

Klart trevligare grader idag med bara några enstaka minus på morgonen och därefter strålande sol under dagen. 
De första turerna tränade på banan och resten på rakbanan. Hästarna såg jättefina ut i blandade tempon med allt ifrån lugnt till raskare. 
Inför morgondagen så har jag tyvärr fått besked om att Cornelia blivit trampad av en häst och skadat sin fot. Hon hoppar på kryckor och kommer alltså inte att rida imorgon. Det är bra info att ha inför eventuella V64-spel eller annat att det kommer bli ryttarbyten på hennes hästar.
High Max kommer inte att starta eftersom han inte helt verkar ha laddat om efter sitt lopp i söndags, vi siktar på att starta honom nästa vecka istället. Men Snowfoot kommer få en annan jockey och vem det blir är inte klart än, utbudet är väldigt begränsat. 
Så vi kommer ha tre starthästar imorgon i de två första loppen. Se närmare kommentarer om deras chanser under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1