Dagbok

Stallets dagbok

Även idag höll vi oss i lite lugnare tempon. Lite av en kopia av gårdagen träningsmässigt med blandat på dirttrack och rakbana samt att dagen avslutades med tvååringarna på rakbanan och de var minst lika duktiga idag. 
Det här med unghästar, oprövade hästar, det är lika spännande varje gång. Och det ger så mycket drömmar och förhoppningar vilket är precis det hela sporten bygger på. Drömmen att den där hästen ska vara något alldeles extra, i en egen klass, ja det är det som driver väldigt mycket. 
Sedan är det alltid en fantastisk känsla att se din häst tävla och vara först över mållinjen oavsett klass, men förhoppningen att din häst är "världens bästa häst" finns väl hos alla som äger en ostartad eller sparsamt startad häst. Och det är det som är så roligt! 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1