Dagbok

Stallets dagbok

Även idag höll vi oss i lite lugnare tempon. Lite av en kopia av gårdagen träningsmässigt med blandat på dirttrack och rakbana samt att dagen avslutades med tvååringarna på rakbanan och de var minst lika duktiga idag. 
Det här med unghästar, oprövade hästar, det är lika spännande varje gång. Och det ger så mycket drömmar och förhoppningar vilket är precis det hela sporten bygger på. Drömmen att den där hästen ska vara något alldeles extra, i en egen klass, ja det är det som driver väldigt mycket. 
Sedan är det alltid en fantastisk känsla att se din häst tävla och vara först över mållinjen oavsett klass, men förhoppningen att din häst är "världens bästa häst" finns väl hos alla som äger en ostartad eller sparsamt startad häst. Och det är det som är så roligt! 

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1