Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en del träning på rakbanan och för de hästar som startar (eller kvalar) imorgon så passade det bättre att galoppera där. Det är lättare att få dem att gå lugnare där och slappna av på ett bra sätt, så här dagen innan tävling vill man att de bara ska jogga lite.
På dirttracken red vi Sandstorm och Gold Streak i en canter som började i mellantempo och sedan fick Gold Streak öka på sista biten och han ser minst sagt strålande ut, vilket steg han har när han sträcker ut! Det här är en väldigt fin häst som det ska bli spännande att se vad han kan när han börjar starta. 
Sandstorm hålls igång under vintern, men tanken är inte att han ska starta utan vi jobbar upp hans rygg inför säsongen, den är hans största utmaning. Han har svarat väldigt bra på den uppbyggande träning vi gjort, men vi har fler moment kvar i den uppträningen och jag tror han har fina förutsättningar för en bra säsong i år. 
Imorgon är det då dags för årets första tävlingsdag. Vi har Dharwin i kval och sedan starthästarna Sharp Eye, Snowfoot och Stureplan (de två sistnämnda i samma lopp). Vi skulle också ha High Max till start, men han har fått en liten hovböld som nu är öppnad och klar, men han kommer behöva någon dag ytterligare tyvärr innan han är helt återställd. Så vi får sikta på nästa vecka istället för honom. 
Se närmare kommentarer om hästarna under fliken Starter (& Resultat)

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1