Dagbok

Stallets dagbok

Vad önödigt att minusgraderna är tillbaka! Det innebär i nuläget ingen större inverkan på banan annat än att den troligtvis kommer bli lite tyngre och mer krävande. Men hänger det kvar längre så innebär det att den tjälen som nu helt har försvunnit ur banan så småningom kommer tillbaka. Dock handlar det än så länge inte om så många minusgrader och mest på nätterna samt att det ser ut som att det återgår till plus i nästa vecka. 
Vädret är ju alltid en jätteviktig faktor för våra banor (på sommaren kanske mest gällande gräsbanor), så speciellt på vintern så kollar man ett antal väderappar (jag föredrar dock SMHI) varje dag för att se hur det ser ut framöver. 
Nu är vi ju bara i januari än, så det vore väl lite överoptimistiskt att tro att våren är på gång redan även om det nästan har känts så ibland. 
Träningen idag var åt det lugnare hållet tempomässigt och hästarna såg fina ut. Vi blandade med träning både på dirttrackbanan och rakbanan. Rakbanan har varit blöt länge, men nu har den torkat upp bra. 
Sista turerna för dagen var tvååringarna Wayfarer och Queens Legend som tränade med Sandstorm som förhäst ute på rakbanan. För Queens Legend var det premiär ute på den banan och hon skötte sig storstilat. Båda tvååringarna är enormt fina med en lång och flytande aktion. Än återstår så klart tid tills vi har facit på deras kapacitet, men i nuläget känns det som att den där resan till åringsauktionen i Göteborg blev väldigt lyckad...
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1