Dagbok

Stallets dagbok

Härligt att ha en bra bana igen som det gick att träna på! Idag var det höger varv som gällde som alltid på måndagar. Hästarna var pigga och peppade, men de skötte sig ändå bra allihop.
Idag var det också dags för igångsättning av åringarna, som ju numera är tvååringar. De har fått en kortare vila över jul och nyår, men nu sätter vi igång dem igen. Idag blev det en liten repetition för att få en mjukstart och de skötte sig utmärkt. 
Imorgon är det startanmälan till på söndag samt anmälan till veckan efter som är den tävlingsdagen som skulle ha ridits igår egentligen. Det blev väldigt rörigt förra gången vid startanmälan, men förhoppningen är att det ska fungera smidigare den här gången efter vad som utlovats idag.

Aktuellt

 • Nya åringar! +

  Vi har nu köpt två toppfina åringar och har också eventuellt fler hästar på gång. Är du intresserad av att vara med på en åring eller tvååring så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1