Dagbok

Stallets dagbok

Igår kväll regnade det massor, så det var med viss oro jag åkte till banan för att kontrollera skicket på den. Graderna hade gått ner under natten, men var det tillräckligt? Jo, det var det faktiskt, banan var över förväntan. Under dagen sjönk temperaturen mer och mer, så vid lunch var det riktigt kallt. 
Vi kunde jobba hästarna i raska tempon och vi försökte hålla oss i mitten där banan var allra bäst. Kändes toppen att få träna på igen och nu ser väderprognosen lovande ut för att det ska gå bra att träna hela veckan på god bana.
Det var startanmälan idag och nu var det lite ändrade rutiner där vi själva (som vi normalt sett alltid gör annars) kunde välja lopp åt våra hästar istället för att bli utplacerade i loppen. Det blev betydligt bättre och smidigare, tror att de flesta var väldigt nöjda. Tycker också att söndagens program ser bra ut med ganska många startande hästar.
Vi har fem starthästar (i fyra lopp) och ett kval på söndag, så det blir verkligen fullspäckat schema för vår del. Kvalar gör Dharwin, startar gör Stureplan och Snowfoot i samma lopp och sedan också Beach Road One, High Max och Sharp Eye

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1