Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen inleddes med träning som vanligt och vi red de flesta turerna ganska tidigt på morgonen. Vi hade en plan om att vara klara med stallet, träningen och arbetet i god tid innan klockan tolv vilket också gick bra. Anledningen till det var att vi hade bjudit in våra hästägare till mingel med lite gott tilltugg, tårta, bubbel mm för att fira seger nr 200 i lördags (samt så klart de hästar som också vann då, Forty Love och Blueprint). 
Det blev så himla trevligt och mysigt, vi satt faktiskt kvar ganska länge. Många ägare som känner varandra var glada att träffas, men det var också ett bra tillfälle för många nya att lära känna varandra. Det här gör vi om flera gånger!
Imorgon är det tävlingar igen och vi har två starthästar. Jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1