Dagbok

Stallets dagbok

Jag började morgonen med att försova mig, inte den bästa inledningen på dagen direkt. Det händer kanske någon gång eller två om året, den här gången vaknade jag av första klockan (snoozar alltid till alarm nummer två ringer en kvart senare) men stängde på något sätt av så det inte ringde en gång till. När man blir sen så är det som att man ligger efter hela dagen nästan, jag hatar det verkligen. 
Förutom det så gick dagens träning och arbete mycket bra. Det var mittemellantempon som gällde för de flesta hästarna och det såg fint ut överlag. Faktiskt så flöt hela dagen på bra trots den försenade starten på morgonen.
Imorgon blir det en del raskare träning för några av hästarna. Imorgon kommer vi också fira både att vi tagit seger nr 200 och också så klart vinnarna Forty Love och Blueprint!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1