Dagbok

Stallets dagbok

Så var vi inne i december och det närmar sig jul. Jag tycker man känner lite julkänsla faktiskt även om vädret för tillfället är mera åt hösthållet. 
Måste igen säga att dirttrackbanan är i toppskick, den är så fin och perfekt lagom djup. Jag hoppas den håller sig så här bra under hela vintern när vi tävlar i januari och februari!
Vi har nu tävlingar på söndag och därefter två söndagar efter det med den 18e som sista tävlingsdag i år. Sedan blir det uppehåll en helg över jul  och så sätter året igång med tävlingar på Nyårsdagen, dvs det är fjorton dagar mellan de två tävlingsdagarna. Det är sedan tre tävlingsdagar i januari och två i februari innan det sedvanliga uppehållet infaller i mars inför vårpremiären i april. 
För vår del kommer ett antal hästar vintervila, men vi kommer också ha en hel del starthästar och det gäller främst hästar som inte har tävlat så mycket under året och som kommer igång nu. Vi har också ett par tvååringar (som då snart blir tre år) som är på gång att kvala och starta. Siktet är att de ska tävla en eller två gånger för att skaffa sig erfarenhet och förhoppningsvis också meriter inför storloppen som kommer från sommaren och framåt. 
Hoppas på en bra vinter, både för stallet så klart men även att banor och tävlande flyter på och fungerar fint generellt.

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1