Dagbok

Stallets dagbok

Välförtjänt seger för Beach Road One idag, han följde upp sin starka tredjeplats senast med att vinna nu och de här två starterna över längre distans har visat sig vara helrätt. Roligt också att se honom löpa med spetsade öron hela vägen och han var på jättegott humör i stallet efter tävlingarna. Det märks att han stortrivs med det här upplägget och det har snabbt boostat hans självförtroende.
Även Sharp Eye gjorde ett fint lopp som trea, han var bara 1,5 längd från seger och det är inte många hästar som är så jämna som han. På 45 starter har han varit bland de tre 23 gånger (varav sju segrar) och han har varit på pengar i 39 av 45 gånger! 
Jag är också väldigt glad för att stallet har hittat formen efter den förkylning som helt stoppade och sänkte oss ett bra tag. Det var tungt när vi fick stryka hästarna och speciellt i de storloppen vi hade. Det har också tagit en del tid efter de blivit friska innan de har kommit upp i full form igen, så desto bättre känns det nu. 
Mer kommentarer om hästarnas insatser finns att läsa under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1