Dagbok

Stallets dagbok

Välförtjänt seger för Beach Road One idag, han följde upp sin starka tredjeplats senast med att vinna nu och de här två starterna över längre distans har visat sig vara helrätt. Roligt också att se honom löpa med spetsade öron hela vägen och han var på jättegott humör i stallet efter tävlingarna. Det märks att han stortrivs med det här upplägget och det har snabbt boostat hans självförtroende.
Även Sharp Eye gjorde ett fint lopp som trea, han var bara 1,5 längd från seger och det är inte många hästar som är så jämna som han. På 45 starter har han varit bland de tre 23 gånger (varav sju segrar) och han har varit på pengar i 39 av 45 gånger! 
Jag är också väldigt glad för att stallet har hittat formen efter den förkylning som helt stoppade och sänkte oss ett bra tag. Det var tungt när vi fick stryka hästarna och speciellt i de storloppen vi hade. Det har också tagit en del tid efter de blivit friska innan de har kommit upp i full form igen, så desto bättre känns det nu. 
Mer kommentarer om hästarnas insatser finns att läsa under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1