Dagbok

Stallets dagbok

Under natten hade det kommit ganska mycket snö samtidigt som temperaturen låg runt nollan. Det var alltså risk för "styltor" dvs när snön packar sig i hovarna och inte släpper vilket ger en stor ökad risk för vrickningar. Då brukar vi ställa in träningen direkt, man ska inte rida då helt enkelt. 
Dock såg det inte ut som att det låg så himla mycket snö just på de ridvägar vi använder till och från banorna och efter en försiktig testrunda så kunde vi konstatera att det inte var några problem alls, vi kunde träna på enligt plan.
Som ofta på fredagar var det lite av en mellandag med något lugnare tempon och arbetsdagen flöt på utmärkt. Imorgon blir det mer tempon för några av hästarna.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1