Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig lördag med blandad träning åt det raskare hållet för en del av hästarna. Det är ju en slags mysig helgkänsla på lördagar som är svår att förklara, vi jobbar ju som vanligt då men ändå bär man med sig att det är helg. 
I måndags började Vanessa jobba hos oss, hon kommer från Annika Sjökvists stall och har även tidigare ridit monté. Hon har ridit lite turer åt oss förut, men från nyår är det på heltid och har nu alltså jobbat sin första vecka och det har verkligen gått jättebra. 
Imorgon är det då tävlingar igen, men vi har det lite lugnare med endast en enda starthäst. Jag har uppdaterat kommentar om chanserna och det finns som vanligt under fliken Starter (& Resultat). 
Önskar er alla en fortsatt trevlig helg! 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1