Dagbok

Stallets dagbok

Idag hade vi trevligt gästspel av Ninni Westerlund. Ninni var tidigare proffsjockey och när man inte ridit lopp på fem år så får man lov att rida amatörlopp vilket hon har gjort. Efter barnafödande så har hon nu ridit ut en del samt även ridit monté och nu kommer hon att rida amatörlopp på High Max nästa söndag. Idag red hon honom samt Quagmire och båda hästarna var väldigt pigga och starka, de gjorde sitt bästa för att träna ryttaren lite extra... :)
Det var mellantempon och lite raskare tempon som gällde idag, de flesta på dirttracken men även några på rakbanan.
Arbetsdagen flöt på bra och vår hovslagare var på plats och hann med mycket arbete.
Igår uppdaterade jag här på sidan med nya bilder, finns under fliken Veckans Bilder, så kolla in där. Även Våra Hästar är nu uppdaterad med nya bilder på hästarna och en lite allmän uppfräschning av den sidan, så ta gärna en titt även där.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1