Dagbok

Stallets dagbok

Efter en natt med regn och plusgrader så var banan idag öppen igen, men blöt. Att det är vatten på ytan är inget problem, det dämpar snarare och gör att varje steg landar mjukt. Dock gör en geggig bana att den måste packas för att bli jämn och bra, så då blir den ganska hård och det gör att man vill hålla igen på tempot. 
Vi höll oss i mycket långsamma tempon, mera motion än träning. Hästarna skötte sig bra, det är som att de förstår att idag blir det inte snabbare än så här.
De enda som tränade på rakbanan var Chamori som kombinerar lugn canter med jobb nere på volten i slutet av rakbanan. Även Sandstorm (som Andreas red för första gången idag) och Douze Points cantrade där och de fortsätter att sköta sig exemplariskt båda två.
Imorgon är dirttracken stängd för preparering, men vi kommer rida en del turer på rakbanan istället.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1