Dagbok

Stallets dagbok

Efter några dagar med minusgrader så slog det snabbt om till fyra plusgrader och regn idag. Det gjorde att dirttracken som varit frusen längre ner fick en mindre tjällossning idag när vädret vände.
Redan tidig morgon när jag var på väg i bilen kom det sms om att dirttracken var stängd. Svensk Galopp har en sms-service till de aktiva där de skickar ut viktig info så ingen missar det. Det fungerar väldigt smidigt just i sådana här fall. 
På Täby Galopp-tiden fanns inte det, istället användes en stor röd lampa som lös vid infartsgrinden där det fanns en anslagstavla. Otaliga gånger har man kört in där, sett lampan lysa och insett att nu är det stängt någonstans eller några stora problem. För de som då inte hade stall på banan var det ju inte så roligt om de körde in för att i stort sett få vända när det var stängt, man kan inte påstå att infon direkt nådde alla även om vi försökte hjälpas åt att sprida vidare. 
Nu har vi ju inte bara en bana på Bro Park utan även rakbana och den var jämn och fin, faktiskt ovanligt fast mot vad den brukar vara (den kan ofta vara lite väl djup emellanåt). Så där tränade vi samtliga hästar idag och det gick finfint. Det enda man önskar är att den banan får belysning, men det kommer säkert så småningom när det finns med i budget. Som det är nu så är det totalmörkt de första turerna, man ser knappt hästarna alls.
Idag anmäldes också till nästa tävlingsdag som är söndagen den 10 januari, alltså om knappa två veckor. Vi har lite färre hästar den dagen eftersom ganska många startar på fredag, men det är ju tävlingar varje söndag nu från den här tävlingsdagen.
Imorgon hoppas vi att dirttracken är redo för träning igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1