Dagbok

Stallets dagbok

Nu har vi klarat av årets sista dag och faktiskt blev det också den första dagen som Sandstorm och Douze Points var ute på dirttracken! Det var mycket nytt i och med att det var elljus och tidig morgon (vi valde den tiden eftersom det är tomt på banan då för att slippa andra hästar när de inte är vana), men det klarade det bra och de är så duktiga med allt.
Nu lägger vi år 2020 bakom oss och blickar framåt mot år 2021 som vi längtat efter. De flesta människor har nog i större utsträckning än vanligt sett fram emot ett nytt år som en sorts symbol för att vända blad och börja om efter ett helt overkligt pandemiår.
År 2020 var jag med om det största någonsin att ha en starthäst i Dubai och dessutom vara tvåa i Meydan Trophy, en upplevelse som är oförglömlig på alla sätt. 
På det personliga planet så fick jag i början av året hem vår underbara hund (Bichon Havanais) Harry som är högt älskad och en riktig glädjekälla.
Dessutom köpte vi på åringsauktionen två fina åringar som jag tror kan betyda massor för vårt stall kommande år och framåt. 
Bortsett från dessa höjdpunkter så kan 2020 nu gärna få vara slut och så välkomnar vi 2021 med massor av förhoppningar.
Redan imorgon är det tävlingar på Bro Park och uppdatering med kommentar finns som vanligt under fliken Starter (& Kommentarer).
Gott Nytt År på er alla och vi ser fram emot kommande år, förhoppningsvis med publik på våra tävlingar till våren!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1