Dagbok

Stallets dagbok

En lång och intensiv arbetsdag blev det idag, men vi har fått massor gjort. När man åker hem och har en bra känsla av att vara väldigt nöjd så är det okej trots att man är trött.
Jag lovade ju igår att berätta mer om tävlingsdagen den 12 december, så det kommer här:
Den sista tävlingsdagen för året skulle egentligen vara den 6 december och så skulle vintergaloppen sätta igång i januari, faktiskt blir första tävlingsdagen nästa år redan på Nyårsdagen!
Stockholms Galoppsällskap har varit väldigt engagerade i det här med tävlingar under vintern och det beror på att det vid möten har framkommit starka önskemål från medlemmarna (där det finns många hästägare och tränare bl a) att det ska jobbas för den här frågan som prioriterad och viktig för många.
När det då har kollats upp lite kring intresset i övriga landet så har flera tränare från Göteborg och Skåne sagt att de skulle vilja starta hästar under vintern, men att de är osäkra på om de kan hålla igång träningen under de veckor i december då det inte är tävlingar eftersom de inte vet hur deras banförhållanden kommer att vara.
Därför har då SGS nu helt sponsrat en extra tävlingsdag, för att det inte ska bli något längre uppehåll där och tack var det så blir det nu inte ens tre veckor emellan. 
Jag tycker det är oerhört generöst och det visar verkligen hur SGS jobbar för sina medlemmar. En extra tävlingsdag betyder mycket för många, så ett jättestort tack till SGS för detta!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1