Dagbok

Stallets dagbok

Idag var då dirttracken stängd för ett större underhållsarbete. En inhyrd väghyvel med laser som läser av djupet och rättar till så hela banan är helt jämn jobbades det med hela dagen. Det här är naturligtvis väldigt viktigt att göra emellanåt och speciellt inför vintern då harven kan behöva gå ner djupare och då riskera att dra upp sten om man inte har full koll på hur långt ner det är till stenlagret som ligger i botten.
Vi tränade istället på rakbanan i blandade tempon och hästarna skötte sig finfint. Dagen flöt på bra och vid lunch när vi var klara var det dags för tränarmöte. Glädjande var att vi hade en hyfsat bra uppslutning på mötet denna gång och många viktiga saker som gäller oss tränare avhandlades och planerades för.
Jag hann inte mer än hem så var det sedan dags för Höststämma i Stockholms Galoppsällskap som skedde via datorn med ca 45 stycken uppkopplade personer. Tekniken för sådant här fungerar faktiskt hur smidigt som helst och mötet blev bra. 
Den 12 december blir det en extra tävlingsdag sponsrad av SGS, mer om det kommer jag skriva här imorgon!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1