Dagbok

Stallets dagbok

Dagen började tidigt som vanligt med stalljobb och några turer som skulle ridas samt förberedelse inför tävlingarna.
Vi hade idag en kvalhäst och två starthästar. Perfect Sister kvalade på ett imponerande sätt på alla vis, skötte sig exemplariskt och joggade lätt iväg på ett klassigt sätt. Vi är minst sagt nöjda med henne och ser fram emot debuten inom några veckor.
Sharp Eye gjorde ett bra lopp och var kort slagen efter en stark avslutning, men visst är det lite surt att bli femma och bara vara en ynka halv längd från andraplatsen...
House in Order trodde vi mycket på på förhand, men han behövde det här loppet och luften räckte helt enkelt inte. Där får vi helt enkelt jobba honom lite mer inför nästa start, men bara det här loppet kommer han gå framåt rejält på. 
Se närmare kommentarer angående dagens insatser under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1