Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en lite lugnare dag rent arbetsmässigt. Dvs hästarna tränade på som vanligt, men vi hade något färre turer så här dagen efter tävlingarna och det kan vara skönt med en sådan dag ibland. Vi hann då med annat pyssel, främst är det storstädning och sortering av saker som vi har inlett ett projekt med. Just nu håller jag på med vår sadelkammare och det är så skönt att få riktig ordning och reda på allt samt röja ut saker som inte används och bara är i vägen egentligen.
Gårdagens start och kvalhästar mådde bra, förutom att det visade sig vid kontroll att Sharp Eye har en halsinfektion. Att han presterade så bra ändå när han startade igår är ju minst sagt tappert av honom. Nu får han medicin och en veckas vila, men det ska bli spännande att se honom vid nästa start när han då förhoppningsvis är frisk och kry igen.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1