Dagbok

Stallets dagbok

Även idag var banorna efter allt regn fortfarande geggiga och speciellt dirttracken. Dock har det varit uppehåll hela dagen, så det känns ändå som en god chans att banan hinner torka upp bra till morgondagens tävlingar.
Vi höll oss på rakbanan även idag och gick i något lugnare tempon. Blir det bättre banförhållanden framåt slutet av veckan så blir det mera tempon då. Hästarna såg fina ut och skötte sig bra även om några var lite extra pigga.
Imorgon är det då dags för tävlingar igen och vi har två starthästar och ett kval. Jag har uppdaterat kommentarer och det finns som alltid under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1