Dagbok

Stallets dagbok

Efter en lång resa så är man alltid lite sliten dagen efter, men har det gått bra så är det ju en enorm skillnad i hur pigg man är när klockan ringer på morgonen. Efter att vi kommit till stallet och lastat av och städat ur transporten så skulle den återlämnas och sedan var det då bilresan hem till bostaden. Så strax före midnatt var jag hemma, men tycker ändå att resan gick fint. Vintertiden som blev igår gjorde att det blev längre tid vi fick köra i mörker (och dessutom regn i stort sett hela vägen) vilket är betydligt jobbigare, men samtidigt var den där extra timmen på morgonen mycket värt.
Dagen inleddes med regn och så lite mer regn, dvs i stort sett hela dagen. Vi höll oss på rakbanan som trots all nederbörd ändå höll ihop ganska bra och gick att cantra på, om än åt det lugnare slaget.
Vid lunch åkte Bright Light ut till landet för vintervila i ett par månader, till samma ställe där han reds in innan han kom till oss. Han har haft en sanslös otur i sina lopp i år, i stort sett gått bra i varje start och varit väldigt lite slagen flera gånger, med minsta tur hade han vunnit ett eller två lopp i år vilket han verkligen hade varit värd.
Slutligen; I lördags var det Fullmäktigemöte och normalt sett är jag med där, men eftersom vi skulle åka till Jägersro så hade jag en ersättare denna gång. En motion om att inställa Vintergaloppen röstades ner med kraftig majoritet, så nu blir det tävlingar i januari och februari. Dessutom kommer Stockholms Galoppsällskap sponsra en extra tävlingsdag i december för att det inte ska bli för långt uppehåll mellan tävlandet från början av december till januari. Jag tycker det är mycket generöst och en väldigt god nyhet. Hoppas nu vi kan få lite stabilitet i tävlingskalendern och att inte tagna beslut ska ifrågasättas gång på gång. 

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1