Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig seger! Det var länge sedan en seger i ett vanligt lopp (dvs inte ett storlopp) kändes så glädjande. Det här året har varit fullt med strul och helt enkelt inte alls som vi hoppats på, det lysande undantaget så klart Dubaiäventyret med Timo Nurmos andraplats i Meydan Trophy.
Nu har vi gjort en rejäl nystart, men självklart tar sådant lite tid och det är inget som visar sig i resultaten över natten utan snarare mest till nästa år. Här fick vi dock ett kvitto på att vi är helt på rätt väg och när Beach Road One passerade mållinjen som vinnare så var känslan bara lycka och glädje, jag blev så otroligt glad.
Stort tack till alla i vårt team som jobbar stenhårt och målmedvetet, det är ett helt ovärdeligt jobb alla lägger ner tillsammans.
Jag har uppdaterat kommentar angående dagens insats och det finns under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1