Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och tävlingar båda onsdag på Bro Park och söndag på Jägersro. Söndagens lopp startanmäldes idag och det är Beach Road One och Dhakota vi har med där och jag tycker det ser ut som två passande uppgifter.
Träningen idag flöt på utmärkt, det var blandat på rakbanan och i höger varv på dirttracken som det ju alltid är på måndagar.
Vi longerade också den nya åringen och han blev inte mindre fin när man fick se honom i galopp, vilken bra teknik han har och med vilken lätthet han rör sig även fast underlaget i longervolten är ganska djupt och krävande. Är så himla glad för att vi lyckades köpa honom!
Gårdagens starthästar mådde båda bra och verkade väldigt pigga och peppade. Man blir ju lite orolig att de ska ta vid sig mentalt när de får ett så fel loppupplägg, men så var det som tur var inte alls.
Idag var det också anmälningar till Bro Park både på onsdag den 28e samt söndag den 1a, det är tätt på given nu!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1