Dagbok

Stallets dagbok

Tre minusgrader på morgonen! Ni som läst här under en längre tid vet att jag inte direkt är någon entusiast av vinter och kalla grader, när termometern kryper under nollan och det fryser så bara hatar jag det. Det enda som värmde imorse var en titt i väderapparna, framöver ska vi återgå till betydligt varmare grader och inga mer minusgrader så långt prognosen sträcker sig, hoppas verkligen det stämmer.
Efter inspektion av båda banorna så testade vi först en tur på dirttracken och därefter en på rakbanan. Vår bedömning var att dirttracken var lösare och torrare, på rakbanan var det bättre fäste och vi red därför resten av dagens turer där. 
Imorgon är det tävlingar på Bro Park, men för vår del blir det endast en starthäst och det är High Max. Kew Bridge har fått lite småsår, snarare en mindre irritation i huden och även om det är av det milda slaget så vill man inte riskera att starta om hon känner obehag av det. 
Planen var att Perfect Sister skulle kvala, men eftersom hon ströks i söndags så blir hon följdstruken. Det här tycker jag är larvigt eftersom det gäller ett kval och inte ett lopp, i många andra fall har inte samma regler gällt för kval som för lopp och då borde det vara samma här. Nu måste våra planer för henne ändras, men det är bara att acceptera och jobba vidare.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1