Dagbok

Stallets dagbok

Vi hade två av Skandinaviens absolut bästa jockeyer på våra två hästar idag. Ändå kan jag nog inte minnas när två hästar reds bort så mycket som de gjorde idag. Två hästar i samma lopp, båda startar alltid i kön och har rykande slutspeeder normalt sett. Dock inte idag då de drar iväg direkt från start i front och rider dessutom mot varandra, sida vid sida. 
Sällan har jag blivit så besviken på ridningen och när det då är två ryttare av den här kalibern så blir det ju minst sagt väldigt märkligt. 
Se närmare kommentar under fliken (Starter &) Resultat!
På väg hem så får man ändå lite perspektiv på livet. Framför på motorvägen kör en bil med en släpvagn och när vi precis kört av vid avfarten så flyger en rejält stor diskho i stål (för kök antar jag) ut från släpet och kommer flygande i luften rätt mot bilen och landar precis framför vår bil. Det kändes oundvikligt att vi skulle krocka in i den och då hade den troligtvis kommit flygande in i rutan eller liknande. Jag lyckas slänga bilen till vänster utanför vägen och undkommer med en hårsmån en krock som troligtvis hade varit allvarlig. Så tacksam för att vi klarade oss! 
Då betyder inte ett dåligt ridet lopp lika mycket plötsligt, det kommer nya lopp!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1