Dagbok

Stallets dagbok

Idag kom vår stallkatt Frankie tillbaka! I dryga tre veckor har han varit försvunnen, ute på rått-turné. Vi har lagt upp mat till honom varje kväll och den har försvunnit ungefär varannan dag. Den står på ett så pass knepigt sätt att jag var ganska säker på att det var han och ingen annan katt som ätit av den. 
Vi (framför allt Anne) har varit ute och ropat efter honom väldigt mycket, men desto längre tid som gått desto mer förvildad blir han ju. 
Häromdagen såg Ulrika (Holmqvist) honom jaga ett rådjur (lätt storhetsvansinne?) vid skogen längst nere vid rakbanan och vi åkte dit men utan resultat.
Så imorse när jag precis släppt ut en häst på walkern så hör jag ett jamande och så kommer han strosande från ingenstans. Fantastiskt vad glad man blir!
Han ser inte ut att ha haft det svårt direkt, betydligt tjockare än innan han försvann. Nu får han hålla sig inne i ett par dagar så han blir lite mer hemtam igen, han har ätit massor med godsaker under dagen.
Träning som vanligt idag och hästarna skötte sig fint i blandade tempon åt det lugnare hållet.
Mest spännande idag var presskonferensen om publik på konserter och idrottsevenemang, får vi publiken tillbaka nu? Svaret var oklart men lovande skulle jag säga. Min tolkning är att från den 1 oktober är det stor chans att vi under ordnade former kan släppa in folk till tävlingarna igen. Att det inom kort kommer riktlinjer med hur det ska fungera mer exakt.
Nu gäller det för travet och galoppen att ligga på och komma med förslag till myndigheterna hur det ska gå till. Vi har ju stora ytor och alla möjligheter att vid behov dela in i olika zoner med begränsat antal personer på varje del, det här ska ju absolut gå att lösa. Jag tror vi alla längtar tills vi kan ha ägare, publik och stämning på tävlingarna igen och nu ser det ut att vara bra chans att vi kan få det inom kort!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1