Dagbok

Stallets dagbok

Hemma efter en händelserik och superhärlig dag! Morgonen började som vanligt med arbete och träning av hästar. Första turen reds extra tidigt för att vi skulle kunna avsluta all ridning tidigare än normalt.
Efter sista turen var serverades vi lyxfika med en väldans massa godsaker, jag tror vi hade allt från frukt och wienerbröd till lax och bubbel. Dessutom en lika fin som mumsig tårta i Beach Road Ones dressfärger, det var ju hans seger vi firade idag. 
Hälften satt på uteplatsen och fikade och hälften inne, det går jättebra att besöka oss utan att ta några risker om man är försiktig eller i en riskgrupp. Det känns jätteroligt att vi är igång med våra lördagar igen även om vi som sagt håller på säkerheten för var och en.
Efter träning och fika så återstod alla andra sysslor i stallet och att ta hand om hästarna. Schemat och planen idag var gjord för att vi skulle vara klara ungefär en timme tidigare än vanligt.
Idag var nämligen ingen vanlig dag, idag var Matilda och Johans bröllopsdag. Matilda (Sandell) som tidigare jobbat hos oss och fortfarande kommer och rider då och då gifte sig på i Ljusterö Kyrka med Johan Lindberg som tidigare varit jockey och numera jobbar som banpersonal. 
Många av oss var alltså bjudna på det här fina bröllopet och det är därifrån jag nu kommit hem. Vi har haft en fantastiskt eftermiddag och kväll med bröllop och dessutom dop av deras lilla dotter Alva. 
Så efter en lång, intensiv och mysig lördag så önskar jag nu alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1