Dagbok

Stallets dagbok

Klart man var pigg imorse, lättare att studsa upp när väckarklockan ringde efter den fina segern igår. Det var sedan en spännande väntan på Beach Road Ones nya handicaptal och vi hade gissat på 80-82, han stod ju i 78 igår. 82 blev det och fyra kilo är en rejäl höjning utan tvekan,men samtidigt vann han enkelt så det är svårt att gnälla på det.
Idag blandad träning som gick fint och det känns som att det är flera hästar, ganska många faktiskt, som är kraftigt på väg uppåt i form. De som gick raskast tempo var Kew Bridge, High Max och Sharp Eye, dvs de hästar som startar nästa vecka.
Startlistan till Jägersro (på onsdag) kom idag och där har vi Max och Kew till start. På måndag kommer startlistan till nästa söndag, den 30e på Bro Park där Sharp startar.
Vi firade gårdagen lite lätt idag till fikat, men mer firande med tårta och bubbel blir det på lördag och det ser vi fram emot!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1