Dagbok

Stallets dagbok

En mycket härlig seger idag genom Beach Road One! Alla segrar är så klart roliga, men när det är en häst vi haft höga förhoppningar på och man börjar skymta lite av den kapacitet vi vet finns så är det extra roligt. Han bar 66 kg i loppet idag, men vann trots det väldigt lätt och det fanns en hel del kvar i honom över mål.
Jag tror han till nästa år kan ta sig upp i den högsta klassen, han är bara fyra år och efter halsoperation förra året så fungerar han nu som han ska och eftersom det här bara var hans elfte start någonsin så finns det definitivt mer utveckling i honom.
En mycket fin ritt av Fredrik också som satt lugn och väntade och gjorde allt rätt. Se närmare kommentar under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1