Dagbok

Stallets dagbok

Fortfarande varmt och även idag blev det ridning direkt från tidig morgon och stallsysslorna sist, när träningen var klar. Man måste alltid anpassa sig så mycket man kan efter väder och vind för att hästarna ska få träna med så optimala förutsättningar som möjligt.
Det var en del raskare tempon på programmet idag och det såg bra ut för de som gick snabbare och även för de övriga som gick i mellantempon eller lugnare.
Två hästar jag vill lyfta fram lite extra idag:
Stureplan- Han ser kanske bättre ut än någonsin och det är en fröjd att se honom galoppera på banan. Han börjar nu komma igång mer och mer tempomässigt och vi har börjat snegla på passande lopp för honom även om det är ett tag kvar tills han är startklar. 
Perfect Sister- Hon har växt mycket sedan hon kom in och inte alls varit klar för mer än lugn träning. Nu har det plötsligt vänt, precis så är det ofta med tvååringar som kan gå från en växtperiod till att vara redo på mycket kort tid. Hon har nu börjat cantra mer och det här är en jättefin häst som det ska bli väldigt spännande att se hur bra hon blir.
Imorgon är det då tävlingar igen och vi har två starthästar och de är med i samma lopp. Mer utförliga kommentarer om deras chanser finns under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1